Érzékek Birodalma társasjáték (német nyelvű)

19490 Ft

Magyarországon újra elérhető a világszerte évek óta töretlen sikert arató exkluzív, erotikus párjáték az Érzékek Birodalma! Dobd fel a mindennapok megszokott rendjét ezzel az izgalmakban gazdag, érzéki és romantikus játékkal! Exkluzív társasjáték, rengeteg kiegészítővel!

Tartalom:
– 2db játék bábu
– 1db dobókocka
– 1db homokóra
– 1db szemtakaró
– 1db játéktábla
– 2db mutató
– 1db jegyzetfüzet 2db ceruza
– 30db “párbaj” kártya
– 30db kupon
– 1db vibrátor (AA elem nélkül)
– 1db üveg masszázsolaj
– 1db játékleírás

Erotikus kuponkártyákkal, melyekkel Te uralhatod az Érzékek Birodalmát! Jegyzetfüzet ceruzákkal, hogy biztosan ne feledkezzetek el semmiről, és hogy minden kéjes feladat maximálisan teljesítve legyen. Nagyon fontos, hogy az érzéki feladatok időben legyenek teljesítve, ezért nem maradhat el a homokóra sem. A vadító pillanatokat, pedig még meghittebbé varázsolja a mámoros illatú masszázsolaj és a kis huncut rúdvibrátor.
Fel tudja-e ébreszteni egy játék mind az 5 érzéket?
Az Érzékek birodalma igen, mert egyesíti és megmozgatja mindazt, ami egy bizsergető kapcsolat alkotórésze: a gyengédséget, az izgalmat, a megértést, a szenvedélyt és a humort.Élvezzétek, ahogy az érzéki játék során egymásra hangolódtok a finom mozdulatoknak és huncut feladatoknak köszönhetően.
A játék lényege: Gyűjts annyi érzéki kupont, amennyit csak tudsz, hogy Te kerekedhess felül a kényeztetés Birodalmában! Ahhoz, hogy egy kupont elnyerj, különféle párbajokban kell kedveseddel szembeszállnod. Élvezni fogjátok a fokozatos, bizsergető játékot és még jobban a játék végén az erotikus kuponok beváltását. Csak felnőtteknek! 2 játékos részére.

Használati útmutató letöltése – PDF

Cikkszám: 07724290000 Kategória: Címkék: , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Érzékek Birodalma társasjáték (német nyelvű)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük